stuart-frisby-v3LC_uIlVPc-unsplash

Zonder zorgen uw huis verkopen

Verkopen zonder zorgen

Woning verkoop

Het verkopen van uw woning is een spannende en intensieve periode. Dit begrijpen wij bij Waarts Makelaars maar al te goed. Onze makelaar staat voor u klaar om dit proces in goede banen te leiden. Door goed naar uw wensen te luisteren, zetten wij onze kennis en ervaring in om u gericht te adviseren, volledig te ontzorgen en uw woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Elsy-0908
Elsy-0880
verkoopbegeleiding

Ons verkooptraject

Elk huis is uniek en zo ook zijn eigenaar. Met onze ervaring, werkwijze en expertise maken wij het verschil. De verkoop van uw woning vraagt om een aanpak op maat. Wij stellen een goed, op maat gemaakte marketingstrategie en laten uw woning van zijn beste kant zien!
Onze makelaar staat gedurende het hele verkooptraject dicht bij u. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kennen de lokale markt als geen ander.
Dagelijks beoefenen wij met veel plezier ons vak, onderhouden prettig contact en wederzijds vertrouwen. Het creëren van een uitzonderlijke klantervaring is waar wij voor staan. Door ook te investeren in het geven van tijd en aandacht aan potentiële kopers zorgen wij voor het optimale verkoopresultaat.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

onze werkwijze

Woningverkoop in 5 heldere stappen

Zonder zorgen uw huis verkopen?

Bij Waarts Makelaars begeleidt onze verkoopmakelaar uw tijdens dit proces. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.


  Een verkoopmakelaar die bij u past

  Dáárom Waarts Makelaars

  logo

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  Contactinformatie

  Waarts Makelaars
  Julius Pergerstraat 17
  1087 KN Amsterdam

  × Hoe kan ik je helpen?