nick-scheerbart-VID8rLzqRxs-unsplash

Samen Waarts Makelaars

Wie wij zijn

Ons verhaal

Waarts Makelaars is een familiekantoor die de kernwaarden en normen van een familie hanteert. Wij geloven in de kracht van geen woorden maar daden. Wij zijn betrokken en emotioneel beschikbaar tijdens een periode in uw leven waarin er veel op u afkomt en geregeld moet worden.
Persoonlijke benadering en service staan bij ons voorop. Wij hebben een klein kantoor en dat houden wij bewust zo. Op deze manier kunnen we onze klanten maximale aandacht garanderen. Wij geloven dat wij door onze persoonlijke manier van werken meer kwaliteit kunnen leveren. Onze dienstverlening staat dan ook voor kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk en vakmanschap.

Het verkopen of aankopen van een huis is een emotioneel traject. Wij maken dan ook graag echte connecties met mensen tijdens de begeleiding van één van de grootste stappen in een mensenleven. Wij hebben als doel uitzonderlijke klantervaringen te creëren. Onze deuren staan daarom ook na het afronden van de klus altijd open.

Onze expertises

 • Verkoop95
 • Aankoop87
 • Verhuur92
 • Beheer85
0 +
Woningen verkocht
0 +
Woningen verhuurd
0 +
Woningen aangekocht
Elsy-0957
Oprichter en makelaar

Elsy Nsekama

Na het afronden van mijn studie SPH ben ik de hulpverlening ingestapt. Ondanks mijn passie voor werken met mensen, helpen, adviseren en begeleiden, haalde ik geen voldoening uit mijn werk. 6 jaar geleden kwam eindelijk die ingeving waar ik zó lang op had gewacht. De vastgoedwereld ingaan en makelaar worden.
Er is nog geen dag geweest dat ik spijt heb gehad van mijn keuze. Sinds het afronden van mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij in 2018, beoefen ik elke dag met passie mijn vak. Connecties maken met verschillende mensen, iets betekenen voor een ander en een ander bijstaan en begeleiden, is waar ik echt voor leef.

Het team

De familie

Achter de schermen werkt er een team van enthousiaste mensen met een ondernemend karakter die samen Waarts Makelaars vormen. Het idee is klein te beginnen en groot te worden door klein te blijven. Het team bestaat uit gedreven familieleden die zich inzetten door specialistische kennis op te doen om van de achtergrond naar de voorgrond te kunnen treden.

JordyWMakelaars
inhouse hovenier

Jordy Waarts

Jordy verzorgt, als onze in house hovenier, onderhoud van tuinen van onze te verkopen en aangekochte woningen. Dit is een service die wij bij Waarts Makelaars aanbieden. Met jaren aan kennis in het aanleggen van tuinen, bouwen van overkappingen en klussen in en om het huis is Jordy de perfecte aanvulling voor het kantoor. Zo hebben wij van huis tot tuin de kennis en houden wij onze lijnen om te schakelen zo kort mogelijk. 

IMG_9324
Commercieel binnendienst medewerker

Latoya Nsekama

Met een stevige basis in sociaal-juridische dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam, en nu als bachelorstudent Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit, beschik ik over een solide juridische achtergrond.

Mijn reis naar de wereld van vastgoed begon met een passie voor een familiebedrijf met een gedeelde passie. Na mijn opleiding ben ik vastbesloten om me volledig te storten op vastgoed, met name op de verhuur en het beheer van woningen, evenals het opstellen van juridische overeenkomsten met betrekking tot vastgoed. Deze ambitie wordt gevoed door de sterke banden binnen onze familie en de gedeelde visie.

Als familiebedrijf, opgericht door mijn inspirerende tante Elsy Nsekama, streven we ernaar een vertrouwd gezicht te zijn in de dynamische wereld van onroerend goed. Ik ben vereerd om deel uit te maken van dit bijzondere team.

Assistent-Makelaar / Verkoopstyler

Patrick Nsekama

Patrick verzorgt de verkoopstyling van onze verkoopwoningen. Met zijn professionele en objectieve blik weet hij een huis mooi en sfeervol te presenteren.

Naast verkoopstyling verzorgt Patrick ook bezichtigingen. Tevens is hij het aanspreekpunt van ons vastgoedbeheer in acute situaties.

openingstijden

Onze kantoortijden

 • Maandag
  9:00 - 17:30
 • Dinsdag
  9:00 - 17:30
 • Woensdag
  9:00 - 17:30
 • Donderdag
  9:00 - 17:30
 • Vrijdag
  9:00 - 17:30
 • Zaterdag
  op afspraak
× Hoe kan ik je helpen?