IMG_0213

Uw koopcontract goed en snel laten opstellen

Koopovereenkomst onroerend goed wonen

Koopovereenkomst laten opstellen

Bij Waarts makelaars zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van koopcontracten. Het opstellen van een koopovereenkomst is mogelijk voor al het onroerend goed wonen wat zich buiten Amsterdam begeeft. Voor woningen in Amsterdam geldt namelijk het ‘Amsterdams model’ en wordt de koopovereenkomst door de notaris opgesteld.
Voor onroerend goed wonen, exclusief Amsterdam, bieden wij diverse pakketten met levering binnen 3 dagen. Ook in het weekend. Tegen een meerprijs is het mogelijk het basispakket met onze 24 uurs service aan te vullen.

onze concurrende prijzen

Onze tarieven

Basis
inclusief 21% BTW
€ 185,-
Extra
inclusief 21% BTW
€ 209,-
24 uurs service
inclusief 21% BTW
€ 40,-
Snelle service

Snelle levering, duidelijkheid én lage kosten

Nadat er mondeling een overeenstemming is over de verkoop van een woning is het zaak dit contractueel vast te leggen. Wij stellen de koopovereenkomst op conform het model welk is vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Indien gewenst en toepasbaar worden er clausules opgenomen in het koopovereenkomst.
Met onze 3 dagen levertijd, ook in het weekend, garanderen wij snelle service en levering. Wij hebben concurrende prijzen welke aannemenlijk lager zijn. Heeft u met spoed een contract nodig, dan leent onze 24 uurs service zich perfect uit. Levering binnen 24 uur na ontvangst van alle documentatie.

Koopcontract door een specialist

Dáárom Waarts Makelaars

logo

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Contactinformatie

Waarts Makelaars
Julius Pergerstraat 17
1087 KN Amsterdam

× Hoe kan ik je helpen?