maria_ziegler_rXvnSmlQ_Qw_unsplash-compress1

Uw droomwoning binnen handbereik

samen staan wij sterk

Fullservice aankoop

Bij de fullservice aankoopbegeleiding geniet u van begeleiding van A tot Z bij de aankoop van uw woning. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw woonwensen in kaart en wij bespreken de mogelijkheden. Wij maken een zoekprofiel met u aan en gaan samen met u op zoek naar uw droomhuis.

Onafhankelijk aankoopadvies en persoonlijke begeleiding

Makelaar en u zoeken beiden naar woningen

Makelaar plant en gaat mee naar bezichtigingen

Waarde-indicatie met woninganalyse

Wij doen de onderhandelingen

Biedingsstrategie

Koopovereenkomst check

Termijnbewaking

Nazorg

Wat betekent dit voor u

Begeleiding van A tot Z

Door onze ervaring, kennis van de woningmarkt, netwerk én enthousiaste begeleiding brengen wij uw aankoop tot een succesvol eind. Aan de hand van uw woonwensen gaan wij samen met u op zoek naar woningen. Wij regelen de bezichtigingen en gaan met u mee. Tijdens de bezichtiging van de woning kijkt onze makelaar met een kritisch oog naar de staat, het onderhoud en eventuele gebreken. Indien aanwezig wordt u gewezen op achterstallig onderhoud.

 

Is de gewenste woning gevonden, dan analyseren en rechercheren wij alle ter zake doende details. Wij doen vooraf uitgebreid onderzoek, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Met onze ervaring in het bepalen van de juiste prijs van een woning starten wij namens u de onderhandelingen en brengen wij in overleg een bod uit. Nadat het bod geaccepteerd is controleren wij de koopakte en nemen deze stap voor stap met u door. Tot de overdracht bewaken wij alle termijnen.

 

Bij de eindinspectie lopen wij samen met u door de woning om te kijken of de woning conform afspraak wordt opgeleverd. Tijdens het aankoopproces staan wij dicht bij u. Door onze persoonlijke werkwijze kunnen wij u meer kwaliteit leveren. Wij begeleiden u van A tot Z. Van begin tot het moment dat u de gelukkige nieuwe eigenaar bent van uw woning!

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, ook na de overdracht. U kunt contact opnemen middels onderstaand contactformulier of door te bellen naar 020 49 67 906

Maak een afspraak


    × Hoe kan ik je helpen?