Disclaimer

Disclaimer

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Waarts Makelaars de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, wijzigen, distribueren, verspreiden, reverse engineeren, decompileren of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen indien daartoe voorafgaand door Waarts Makelaars schriftelijk toestemming voor is verleend.

De getoonde informatie op deze website wordt door Waarts Makelaars met zorg samengesteld, doch kan voor de juistheid en volledigheid daarvan niet worden ingestaan. Wij verstrekken door middel van deze website uitsluitend informatie over producten en diensten die door Waarts Makelaars worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website of voor onjuistheden en onvolledigheden van de op onze website opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door ons worden onderhouden zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ons worden onderhouden, wordt afgewezen.

logo

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Contactinformatie

Waarts Makelaars
Julius Pergerstraat 17
1087 KN Amsterdam

× Hoe kan ik je helpen?