stijn-te-strake-d7mKQgFYVHY-unsplash

Met begeleiding op afstand uw droomhuis kopen

Zelf de touwtjes in handen

Aankoop op afstand

Aankoop op afstand is ideaal voor de koper die graag zelf de bezichtigingen doet of een klein budget te besteden heeft. Bij aankoop op afstand geniet u van de expertise van een makelaar terwijl u zelf de touwtjes in handen houdt.

Onafhankelijk aankoopadvies

Persoonlijke begeleiding

Zelf de bezichtigingen doen

3 woninganalyses

Waarde-indicatie

Ondersteuning bij onderhandelen

Biedingsstrategie

Koopovereenkomst check

Termijnbewaking

Wat betekent dit voor u

Begeleiding op afstand

Iedereen kan een huis aankopen, maar niet iedereen kan dat voor de beste prijs. Bij Waarts Makelaars weten wij op welke prijs u het beste kunt inzetten. Bij aankoop op afstand gaat u zelf op zoek naar een woning. U plant en gaat alleen naar de bezichtigingen. Wanneer u een woning op het oog heeft, zal onze aankoopmakelaar, tijdens een telefonisch gesprek, u voorzien van het beste aankoopadvies op basis van alle beschikbare data. Tijdens dit gesprek nemen wij diverse zaken met u door. Wij helpen u met een indicatie van de waarde van de woning én de juiste biedingsstrategie. Onze aankoopmakelaar behartigt uw belangen, geeft een realistische kijk op de situatie en voorziet u van onafhankelijk aankoopadvies. Met het advies van onze makelaar vergroot u uw aankoopkans.

 

Wordt uw bod geaccepteerd? Dan controleren wij de koopakte en nemen deze stap voor stap met u door. U kunt altijd bij ons terecht, ook nadat de koopakte getekend is. Wij bewaken de termijnen tot de overdracht en staan voor u klaar voor al uw vragen.

 

Voor dit kortere aankooptraject betaalt u een lagere courtage dan bij de fullservice aankoopbegeleiding. Voor meer informatie over dit aankooptraject kunt u contact opnemen middels onderstaand contactformulier of door te bellen naar 020 49 67 906.

Maak een afspraak


    bernard_tuck__2xPNcgx_Vs_unsplash-compress1 (1)
    × Hoe kan ik je helpen?