liam-mcgarry-_hL3GuYo7EI-unsplash

Droomwoning gevonden maar geen makelaar

Kopen met een expert

Aankoop eenmalig

Aankoop eenmalig is geschikt voor de koper die liever zelf op zoek gaat naar een woning of al enige tijd op zoek is. Nu heeft u wellicht uw nieuwe woning gevonden en wilt u de onderhandelingsfase ingaan met een aankoopmakelaar. Met aankoop eenmalig is dit zeker mogelijk. Onze aankoopmakelaar weet op welke prijs u het beste kunt inzetten. Onze makelaar gaat eenmalig de desbetreffende woning met u bezichtigen. Tijdens de bezichtiging van de woning kijkt de aankoopmakelaar met een kritisch oog naar de staat, het onderhoud en eventuele gebreken. Indien aanwezig wordt u gewezen op achterstallig onderhoud.

Onafhankelijk aankoopadvies

Persoonlijke begeleiding

Makelaar mee naar 1 bezichtiging

Waarde-indicatie

Woninganalyse door makelaar

Biedingsstrategie

Wij doen de onderhandelingen

Koopovereenkomst check

Termijnbewaking

Wat betekent dit voor u

Ondersteuning van een expert

Met onze ervaring en kennis van de woningmarkt voorzien wij u van deskundig advies en professionele begeleiding. Na het bezichtigen van de woning doet onze aankoopmakelaar verder onderzoek. Er wordt gekeken naar de marktwaarde van vergelijkbare woningen in de buurt. Daarnaast wordt er informatie opgevraagd over bestemmingsplannen, bouwbesluiten, parkeerinformatie of (vervuild) bouwgrond. Wij doen vooraf uitgebreid onderzoek, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Door onze ervaring weten wij op welke prijs u het beste kunt inzetten. In overleg starten wij namens u de onderhandelingen en brengen wij een bod uit. Is het bod geaccepteerd, dan controleren wij de koopakte en nemen deze stap voor stap met u door. Nadat de koopakte getekend is, bewaken wij de termijnen tot de overdracht.  

 

Op de dag van de overdracht lopen wij samen met u door de woning om te controleren of de woning conform afspraak wordt opgeleverd. Na het tekenen van de akte van levering bij de notaris bent u de gelukkige eigenaar van uw nieuwe woning.

 

Voor meer informatie over dit aankooptraject kunt u contact opnemen middels onderstaand contactformulier of door te bellen naar 020 49 67 906. Voor dit kortere aankooptraject betaalt u een lagere courtage dan bij de fullservice aankoopbegeleiding.

Maak een afspraak


    waartskoffie5_gecomprimeerd_page_0001__1_-compress1
    × Hoe kan ik je helpen?